Apăsând Accept sau navigând ești de acord cu: Cookie-uri, Prelucrarea datelor cu caracter personal, Termeni si conditii

Ce sunt fosele septice ecologice IMHOFF Politan

Fose septice ecologice IMHOFF Politan din fibra de sticla.


Georgescu A.
"Am achizitionat fosa pentru 4 persoane ECO2-2 care era deja pe stoc. Fosa este facuta din fibra de sticla iar livrarea a fost gratuita in Mogosoaia. O am deja de 6 luni si nu am nicio problema."
Chirica M.
"Vecinului mi-a recomandat fosa septica ecologica de la Politan si am fost foarte multumit. Fosa a venit a doua zi cu transport gratuit in Otopeni. Am platit pentru ECO2-2 cu furtun, 2159lei"
Iancu R.
"Am avut nevoie de o fosa mai rezista pe care sa o ingrop la 1.2m si am cumparat o fosa septica FSP2 la 2546lei."
Mocanu D.
"Folosesc o fosa septica pentru 3 persoane de 2000 de litri de la Politan de 4 ani de zile si nu am avut niciodata probleme cu ea sau cu drenul."
Maican D.
"Am cumparat fosa septica pentru 5 persoane la 2000 litri si am ramas uimit ca este rezistenta la presiunea solului. Am montat-o direct in pamant foarte usor avand instructiuni de montaj."

Sfaturi internationale:
Septic tank sizing is determined by usage. The object with septic tank sewage treatment is to retain the effluent in the septic tank for at least 30 hours. This allows time for solids to settle on the bottom and grease to float to the top. As a general rule of thumb, a 2 bedroom home will require a 1000 gallon septic tank; 3 bedroom 1250 gallon septic tank; and 4 bedroom 1500 gallon septic tank. All of these are minimum requirements - to some extent, the bigger the better. A longer retention time allows the solid waste to decompose more completely. Some building departments require at least a 1250 gallon septic tank for any size home.
Traducere: Dimensiunile fosei septice IMHOFF sunt determinate de utilizare. Scopul intregului sistem este de a retine apa in fosa minim 30 de ore. Asta permite solidelor sa se aseze pe fundul fosei si uleiurilor sa pluteasca deasupra apei. Ca o regula generala, pentru o casa cu 2 dormitoare va fi necesar o fosa septica de 4000 litrii; pentru 3 dormitoare fosa septice de 5000 litrii si pentru 4 dormitoare o fosa septica de 6000 litrii. Acestea sunt cerintele minime - intr-o anumita masura, cu cat mai mare cu atat mai bine. O mai mare retentie a apei permite deseurilor solide sa se descompuna mai eficient. Unele departamente recomanda cel putin o fosa septica de 5000 litrii pentru orice tip de casa.
Fosa septica IMHOFF este un sistem de tratare primara biologica compus dintr-un bazin tricameral si drenul pentru percolare. Bazinul asigura decantarea si tratarea biologica in interiorul sau dupa care drenul preia apa tratata pentru a o purifica si infiltra in sol.
Fosa septica IMHOFF de tip POLITAN este sistemul care prin constructia sa tricompartimentata asigura separarea apei de masa plutitoare si hartie prin decantare in primul compartiment . Apa trece in al doilea compartiment prin reactorul IMHOFF unde are loc linistirea afluentului si tratarea prin descompunere anaeroba ( fara compresor actionat electric) cu ajutorul bioactivatorilor. Apa limpede tratata ajunge in compartimentul trei unde este stocata inainte de a merge in dren. Acest compartiment are posibilitatea de a stoca prin constructia sa un plus de 30% de apa limpede pe perioada consumurilor mari din gospodarie. Acest lucru confera o siguranta mai mare asupra calitatii apei care va ajunge in sol.