Apăsând Accept sau navigând ești de acord cu: Cookie-uri, Prelucrarea datelor cu caracter personal, Termeni si conditii

Tunel percolare, camere percolare pentru drenaj fose septice

Tunel percolare, camere percolare pentru drenaj fose septice ecologice IMHOFF Politan Bucuresti


Georgescu A.
"Am achizitionat fosa pentru 4 persoane ECO2-2 care era deja pe stoc. Fosa este facuta din fibra de sticla iar livrarea a fost gratuita in Mogosoaia. O am deja de 6 luni si nu am nicio problema."
Chirica M.
"Vecinului mi-a recomandat fosa septica ecologica de la Politan si am fost foarte multumit. Fosa a venit a doua zi cu transport gratuit in Otopeni. Am platit pentru ECO2-2 cu furtun, 2159lei"
Iancu R.
"Am avut nevoie de o fosa mai rezista pe care sa o ingrop la 1.2m si am cumparat o fosa septica FSP2 la 2546lei."
Mocanu D.
"Folosesc o fosa septica pentru 3 persoane de 2000 de litri de la Politan de 4 ani de zile si nu am avut niciodata probleme cu ea sau cu drenul."
Maican D.
"Am cumparat fosa septica pentru 5 persoane la 2000 litri si am ramas uimit ca este rezistenta la presiunea solului. Am montat-o direct in pamant foarte usor avand instructiuni de montaj."

La livrare primiti instructiuni de montaj si utilizare pentru fosa si dren.

Prin folosirea tunelului de percolare se reduc cu 50% cheltuielile de montaj.

Tunelul de percolare este unul dintre cele mai inovative produse. Acesta inlocuieste traditionalul dren cu tevi perforate. In ultimii ani sistemul tunelului de percolare a schimbat drastic tehnologia eliminarii si infiltrarii apei uzate.

Tunelul de percolare Politan este realizat din poliester armat cu fibra de sticla si de aceea aveti garantia ca nu se va deteriora in timp. Au rezistenta mecanica si chimica superioara; sunt extrem de rezistente la coroziune si la traficul auto si pietonal.

Tunelul de percolare mareste capacitatea infiltrata fata de sistemul traditional. Acesta este inlocuitorul direct pentru drenul cu tevi si pietris.

Tunelul de percolare Politan are o capacitate de percolare mult mai mare decat cea a unui dren conventional cu teava de drenaj pe acelasi volum de excavatie.

Instalarea acestuia este foarte simpla: sapati santul, asezati camerele tunelului de percolare cu partea deschisa in jos, asamblati-le intre ele si in cele din urma acoperiti tunelul.

Pentru a obtine o infiltrare a apei epurate cat mai eficienta este necesara o camera de percolare pentru o persoana.

Tunelul poate fi montat foarte usor de doua persoane.

Se monteaza la mai mult de 10m de fantani si 5m de casa.

Este necesar doar de un excavator si o camioneta. Camerele tunelului sunt foarte usoare si pot fi livrate intr-o singura camioneta fiind instalate manual.

Designul fiecarei componente ofera posibilitatea conectarii rapide a acestora pentru a realiza un tunel compact, instalarea acestuia se realizeaza intr-un timp mult mai scurt fata de realizarea laborioasa a drenului cu teava.

Camerele de percolare pot fi folosite la orice aplicatie care necesita drenaj. Oferind o capacitate infiltrata mult mai mare pe metru patrat, tunelul de percolare solicita jumatate din spatiul conventional al drenului cu teava, depinzand de loc si agentii externi.

Peretele tunelului de percolare este realizat astfel incat permite efluentului sa se infiltreze in sol.

Partea inferioara a camerei de percolare amplifica infiltrarea deoarece este complet deschisa avand o eficienta de 100% si care alaturi de perete ofera tunelului o capacitate infiltrata maxima pe termen lung nefiind nevoie de service.

Astazi, milioane de camere de percolare sunt folosite in intreaga lume in cadrul sistemului de percolare cu o eficienta de 99%.

Sunt multe avantaje la folosirea tunelului de percolare: costuri mult mai mici, instalare mult mai simpla, longevitate, siguranta si tehnologie superioara.

Deoarece tunelul de percolare Politan ocupa o suprafata mult mai mica fata de traditionalul dren si nu se folosesc utilaje grele, mediul este mult mai putin afectat.